Zumba

     Probabil vă întrebati ce e. Ei bine, este vorba despre un mix de dans si fitness. Stim că trebuie să facem miscare, dar de putine ori găsim o modalitate distractivă de a o face. Iar Zumba, cuvânt care în argoul columbian înseamnă ”repede”, a apărut tocmai pentru acei oameni care vor să se si distreze atunci când transpiră.
    Zumba foloseste ca fundal sonor ritmuri latine (caliente!) –samba, rumba, salsa, merengue, flamenco, reggaeton - numai bune pentru alternanta miscărilor rapide cu cele încete. Arzi calorii, îti tonifici musculatura si te binedispui!    Este usor de înteles de ce Zumba a devenit atât de popular. Unde mai pui că miscările deprinse îti vor servi si în club sila petreceri! Zumba este o cale usoară de a deprinde pasii de bază ai multor dansuri din categoria latino. Ceea ce face si mai interesant să practici Zumba este faptul că te scapă de stres. Cum să mai fii trist când te bâtâi o oră pe cea mai veselă muzică din lume? Zumba te umple cu poftă de viată! Este ca un medicament anti-stres care nu îti afectează ficatul, care te face să te simti frumoasă si încrezătoare.
    Miscările sunt extrem de variate. Pe parcursul unei singure ore de curs se abordează nouă dansuri diferite. Să nu te lasi speriată de această cifră! Nu trebuie să fii dansator profesionist sau să ai aptitudini coregrafice. Zumba oferă o mare libertate, căci exigentele tehnice nu sunt mari. Ideea este să te misti asa cum te simti tu bine, confortabil cu tine. Cei care practică se declară dependenti!
    În timpul unei sedinte se ard între 700 si 1000 de calorii. Partea cardio este una intensă si, în plus, zumba măreste si capacitătile de coordonare si echilibru. De asemenea, duce la îmbunătătirea functionării sistemului cardio-vascular si a capacitătii pulmonare.
    La Zumba transpiri, e adevărat, dar râzi în timp ce o faci!

Cluburi: 

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio