REMEMBER

1 iunie 2013 – prilej de intoarcere in copilarie, in lumea povestilor. Tinerii voluntari ai Centrului de Tineret TINOBLIO, i-au insotit si ajutat pe copiii Clubului Oblio in desfasurarea spectacolului “Arena – mall-ul copiilor”organizat cu ocazia Zilei Copilului.

Costumati in personaje de poveste, acestia au impartit bomboane si au facut fotografii pentru a putea oferi o amintire copiilor prezenti in Arena Mall

Dupa amiaza, in cadrul proiectului “In mintea copiilor”, initiat de  Rotaract si Interact, voluntarii TinOblio i-au provocat pe copiii din Parcul Cancicov sa raspunda unor intrebari de cultura generala. Copiii care au raspuns corect au fost rasplatiti cu mici cadouri surpriza, pregatite de sponsorul actiunii (o mamica voluntar).

     Intre doua evenimente, tinerii au reusit sa-l sustina si aplaude pe colegul lor, Stefan Bargauanu, la debutul actoricesc, pe scena Teatrului Municipal Bacovia, in piesa “Sase personaje in cautarea unui autor, adaptare dupa Luigi Pirandello” 

     Dupa o zi plina, voluntarii au depanat amintirile copilariei, au socializat si au mai facut planuri pentru viitoare actiuni.

„REMEMBER” oricand de copilarie, de tinerete!

Data proiect TinOblio: 

Iunie, 2013
 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio