Clubul Oblio

     Clubul Oblio este primul club pentru copii, adolescenti si parinti din orasul Bacau. Dispune de un spatiu deosebit, de 650 mp, dispus pe trei nivele, avand la dispozitie toate dotarile specifice si amenajarile necesare desfasurarii in cele mai bune conditii a tuturor activitatilor. Dispune de sala ce poate gazdui conferinte, workshop- uri, lansari de carte etc., o cafenea pentru parinti cu acces direct la internet, bucatarie proprie. Spatiul este monitorizat video. Beneficiaza si de o curte interioara de 250 mp destinati activitatilor recreative.
    Clubul Oblio vine cu un raspuns ferm si o alternativa viabila la oricare dintre grijile legate de educatia copilului dumneavoastra. De aceea, special pentru el, am pregatit o oferta educationala completa ce cuprinde o serie de activitati si cluburi atractive:

  • After-school: asistare in efectuarea temelor si ajutor in aprofundarea acelor notiuni pe care nu si le-a insusit sau pe care nu le-a inteles in clasa - asigurate de personal calificat
  • Cluburi pe toate gusturile: va propunem o serie de ateliere si cluburi ce vizeaza dezvoltarea personala, a creativitatii artistice
  • Şcoala de vară, drumetii si tabere cu specific cercetasesc
  • Club pentru adolescenti
  • Cafeneaua parintilor
  • Petreceri aniversare tematice: in cadrul Clubului Oblio am amenajat un spatiu special pentru petreceri aniversare sau evenimente speciale; alaturi de copii pot sta personaje precum: Scooby-Doo, Spiderman, Clownul Clampanici, Profu’ Distrat, printese, zane si multe alte personaje care vor face din petrecerea copilului tau una de neuitat.
  • Costume pentru copii si adulti: atat pentru petreceri cat si pentru serbarile scolare, oferim spre inchiriere costume, in functie de preferinte.
 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio