Proiecte Oblio - anul 2011

Elf – izeaza-te pentru o zi!

     Copiii talentati ai Clubului Oblio, impreuna cu cei de la Palatul Copiilor Bacau, au sarit in ajutorul Elfilor, pregatind, in atelierele din Arena Mall, diferite ornamente de Craciun.

1 octombrie - Ziua Pensionarilor

1 octombrie - Ziua Pensionarilor

     Din respect si pentru a le indulci batranetea, copiii Clubului Oblio si-au sarbatorit bunicii din Clubul 60+ daruindu-le un urias tort si băuturi racoritoare. Andreea Mina, profesoara lor de la clape, i-a incantat cu o minunata ”Courante” de Bach, cantata la flaut.

Valea Bistritei - curata si protejata

     Un proiect cofinantat de Administratia Fondului pentru Mediu, derulat in 19 scoli si licee din Bacau, Buhusi si comunele Racova, Garleni, Hemeiusi, Saucesti.

23 septembrie – Ziua Mondiala a Curateniei

23 septembrie – Ziua Mondiala a Curateniei

Si in acest an, voluntarii TinOblio au facut echipa cu voluntarii Asociatiei Eminenta Pro Vranceanu si au ecologizat zona limitrofa Bacaului.

Insula Ecologistilor

Un proiect cofinantat de Primaria Bacau, in care liceenii au analizat problemele ecologice ale orasului, au vizionat filme eco, au invatat metode si tehnici de supravietuire, iar in final, alaturi de voluntarii Clubului 60+,  au ecologizat Insula de Agrement demonstrand ca sunt cetateni activi

ONG Fest

ONG Fest

     In perioada 17-18 septembrie 2011, in Piata Catedralei, s-a desfasurat ONG FEST, la care a participat si Asociatia "Oblio si prietenii" alaturi de alte ONG-uri.

Pagini

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio