Oblio

     Am auzit si am vazut de foarte multe ori in jur, parinti care se intreaba ce fac copiii lor dupa terminarea orelor sau daca si-au facut temele.
     Parinti care nu reusesc sa gaseasca acel loc in care, cu toata increderea, sa-si poata lasa copiii, fie pentru un program de tip after-school, fie pentru cluburi atent selectate pentru dezvoltarea de deprinderi si abilitati noi, pentru cluburi de week-end sau chiar pentru vacanta de vara.

Misiune si scop:

     Clubul „OBLIO” este locul cel mai potrivit pentru copilul tau. Este un mediu stimulativ de invatare in care dorim sa oferim copiilor posibilitatea de a participa la o varietate de activitati menite sa il ajute sa isi dezvolte potentialul pe care il are.

    Credem in fiecare copil! Dorim ca impreuna cu echipa noastra de specialisti sa putem oferi o parte din noi si din experienta noastra, pentru ca fiecare copil sa isi dezvolte abilitatile si aptitudinile pe care le are.
    Credem ca cei mai importanti educatori si cele mai importante modele sunt parintii! Ca parinte, esti oricand binevenit sa petreci un pic de timp alaturi de copilul tau, in cadrul unor cluburi si activitati special concepute pentru voi si pentru nevoile voastre.
    Vedem Clubul Oblio ca un raspuns efectiv la nevoile educationale ale copilului tau, dar si la dificultatile pe care le poti intampina in relationarea cu el, oferind alternative viabile si raspunsuri concrete, deoarece copilul tau merita doar ce este mai bun!
 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio