Petreceri buclucase pentru adolescenti

    Club OBLIO organizeaza petreceri pentru adolescenti, petreceri tematice, diferite evenimente, atat in locatia proprie cat si in alte locatii agreate de dumneavoastra cu actori – animatori care vor asigura reusita petrecerii prin programe de animatie tematice, diverse si unice, jocuri, concursuri, disco-jocuri haioase, adaptate varstei.
    In acelasi timp va oferim o gama de servicii diverse pentru o petrecere reusita (catering, inchiriere costume carnaval pentru copii si parinti, pictura pe fata, teatru de papusi, figurine din baloane modelabile, baloane de sapun, inchiriere topogan gonflabil, fantana de ciocolata, karaoke, wii, air hockey, soccer, darts, aparat de fum, sistem de sonorizare)

Animatie pentru petreceri                                 
    Petrecerea poate include animatie (pirati, indieni, clovni sau actorie – Insult Comedy ). Sala rezervata adolescentilor e amenajata ca o  mini-discoteca (cu lumini, fum, DJ si karaoke) si  include tenis de masa, wii, air hockey, soccer, darts cu pedepse.Putem invita la petrecerea voastra un  percutionist sau o trupa rock.                        

Intervalul orar se va stabili de comun acord                        

Meniul:
Petrecerea va include obligatoriu cel putin 8 meniuri.Preturile  incep de la 12 lei/meniu si variaza in  functie de preferinte.                        

Tarif: 
3 ore incepand de la 450 lei            


    Garantam restituirea avansului (30%) daca suntem anuntati cu minim 5 zile inainte. Orice modificare se poate face cel mai tarziu cu 48 de ore inainte de petrecerea programata.
    Indiferent daca aveti o petrecere pentru copii, un eveniment corporate,  o petrecere privata sau va trebuie doar anumite accesorii pentru petrecerea dvs., echipa OBLIO va ofera tot sprijinul de care aveti nevoie.
    Pentru oferta completa si orice alte detalii legate de serviciile noastre puteti sa ne contactati la tel. 07.555.000.77

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio