Catering

     Oblio Catering ofera servicii de calitate pentru copii. Suntem specializati si pregatiti in livrarea de preparate calde si reci pentru gradinite, scoli, after school, magazinele din scoli.

     CateringServiciul de catering pentru gradinite/scoli este un serviciu pe baza de contract, care va ofera siguranta ca veti primi masa la timp, preparatele ce vor fi servite sunt livrate in cele mai bune conditii, sunt de calitate, permanent controlate si in conformitate cu ultimele norme legislative.

     Modalitatea de lucru este simpla, se stabileste meniul, va oferim un pret fix pe toata durata anului scolar, o livrare prompta si garantia ca toate produsele sunt conform normelor in vigoare, un serviciu complet si eficient.

     Meniul este format in general din preparate simple, agreate de copii si asigura o varietate de ingrediente de sezon, alcatuit sub atenta indrumare a unui dietetician, toate ingredientele fiind proaspete si naturale. Meniul se livreaza in caserole de unica folosinta.

     In acest moment lucram pe doua meniuri:

  • meniu normal – cu carne*
  • meniu vegetarian – doar carne de peste

*Pregatim preparate din carne de pasare, peste, vita. NU pregatim preparate din carne de porc.

     Fiecare meniu contine fructe sau un desert de casa. Toate dulciurile sunt facute in propria bucatarie, dupa retete proprii.

     Daca aveti copii cu o dieta mai speciala, se pot face meniuri personalizate, in functie de solicitarile primite.

     Totodata va oferim posibilitatea sa schimbati numarul de portii in functie de zi, dar aceasta trebuie sa se faca cu cel putin o zi inainte de livrare (la finalul zilei - cand parintele va anunta ca nu mai aduce copilul ziua urmatoare la gradinita sau scoala din diferite motive - ne trimiteti un e-mail, sau telefonic, si noi vom opera modificarea solicitata.

   Catering  Oferim meniuri speciale pentru petreceri sau aniversari. In aceste meniuri sunt incluse preparate pentru copii, preparate pentru parinti, preparate calde si reci. Va putem oferi personal pentru aranjarea bufetului, pentru servire dar si pentru debarasare. Va putem trimite, pentru amuzamentul copiilor, clovni si zane din povesti, animatori care vor asigura succesul petrecerii.

     Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Simona Rusu 0723.141.242.

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio